

Recepties
Basis hapjes
Ambachtelijke kaaskroketjes
€ 1,50
Ambachtelijke garnaalkroketjes
Asperges à la flamande
Carpaccio classico
Gravlax van wilde zalm
Haringmootje met een salsa van advocado en appel
Huisbereide aperitiefboutjes met karamelsaus
Makreel met ratatouille en aardappelschuimpje
Mini- croque monsieur
Scampi diabolique
Tomatensoep
Vitello tonato
Culinaire hapjes
Barbeel met kruidenrisotto witte wijnsaus
Bisque van grijze garnalen
Brandade kabeljauw, gepocheerd kwartelei en avruga
Frisse tartaar van filet pure , aardpeer en hazelnoot
Gebakken eendenborst met pakchoi en mango
Gebakken foie gras, chutney van mango, crust van spek
Gegratineerde franse oester gepocheerd in witte wijnsaus
Gerookte eendenborst met mousse van eend en rode biet
Grijze garnalen met espuma van aardappel en truffel
Mi-cuit gebakken coquilles met crème van pastinaak en rammenas
Mi-cuit gebakken coquilles met crème van erwt en buikspek
Verse heilbot met kaviaar d’aubergine en tartaar van paprika